Joi, 24 noiembrie 2011, JCI Braşov, cu sprijinul Şcolii Române de Afaceri Braşov, a organizat Adunarea Generală a membrilor în mansarda Casei Băiulescu, începând cu ora 16.00.

La Adunarea Generală au fost prezenţi Bogdan Lazăr, preşedinte al organizaţiei Pro Democraţia, şi Alina Mohorea, presedinte PRIME Braşov. Invitatul de onoare al serii a fost Graham Hanlon, preşedinte mondial 2008 al JCI, care a susţinut un discurs despre JCI la nivel mondial, despre oportunitatea de a ajunge în boardul internaţional şi despre proiectele JCI la nivel internaţional, cum ar fi Nothing but Nets.

Cei 18 membri JCI Braşov prezenţi au votat boardul de conducere pentru anul 2012 după cum urmează: Preşedinte – Sorin Peligrad, Vicepreşedinte Executiv – Laura Manea, Vicepreşedinte Afaceri – Agelica Anghelache, Vicepreşedinte Internaţional – Loredana Tomeş, Vicepreşedinte Membri – Georgeta Turcea,  Vicepreşedinte Comunicare – Adela Călin.

Deoarece nu a fost nici un candidat pentru postul de Vicepreşedinte Social, în luna februarie 2012 va fi organizată o nouă Adunare Generală pentru ocuparea acestei funcţii şi pentru numirea unui Secretar General şi a unui Trezorier.

Atenţia echipei din 2012 va centrată mai ales pe organizarea Conferinţei Naşionale JCI România, care va avea loc la Braşov, pe evenimente de business ca Business Hub şi pe relaţiile internaţionale prin organizarea de twinnings cu filiale JCI din Cracovia, Copenhaga, Ausburg şi Saint Etienne.

Seara s-a încheiat cu o binemeritată petrecere unde noul board a sărbătorit rezultatul alegerilor, iar toţi participanţii au avut ocazia de networking cu Graham Hanlon şi cu ceilalţi invitaţi ai serii.