Marketing = Promovare?

–  … si cu ce te ocupi?

– Lucrez in marketing.

– Ah, deci faci promovare.

Ca profesionist marketing aud foarte frecvent aceasta afirmatie si sunt surprinsa ca domeniul meu de lucru este etichetat ca “Promovare”.

Poate ca din comoditate sau din cauza vitezei la care se deruleaza viata noastra astazi, suntem tentati sa reducem totul la clisee si asocieri cunoscute, deci confortabile. Si este de inteles pentru ca avem nevoie de repere in aceasta cursa, in continuu crescendo, a lui «mai mult » si « mai repede ».

Evident, promovarea este partea cea mai cunoscuta din marketing. Dar, de fapt, ce este marketing-ul ? Dar promovarea ? E vreo diferenta intre ele ? Avem nevoie de marketing? Sau (doar) de promovare ? Cum ne-ar merge afacerile daca nu am face marketing sau promovare?

Va propun o incursiune rapida in lumea marketingului de azi pentru afaceri. Fara filozofii sau pretentii, va astept pe 13 iunie la Ma Cocotte.

JCI Brasov

Marketing = Promovare? – Adunarea lunara cu membri si prietenii JCI Brasov

Invitat Special Cecilia Fugaru, Consultant Independent In Marketing

Cu peste 12 ani experienta in marketing si distributie in corporatii multinationale, desfasurata in Europa, Africa si Asia.

Interval orar:
18:30 – 21:00
*18:30 – 19:00 – receptie participanti si plasare comanda
19:00 – 20:00 – Workshop Marketing = Promovare?
20:00 – 21:00 – Q&A si Networking

Pentru o buna desfasurare va rugam sa respectati intervalul 18:30 – 19:00 dedicat receptiei participantilor si plasarii de comanda

Inscriere: http://www.facebook.com/events/394654060650762/ *Atentie – nr. de participanti este limitat la 20

Locatie:
Ma Cocotte, Nicopole 34 A
Parteneri: Ma Cocotte Brasov, 24 fun brasov
Multumimim partenerilor pentru discount-ul de 20% oferit la consumatie.