Cel de-al doilea eveniment de fast networking marca JCI din 2013, dedicat antreprenorilor şi managerilor din Braşov a avut loc la  ma Cocotte, o locaţie inedită şi primitoare (Nicopole 34A) Joi, 27 Iunie 2013.

Evenimentul a fost deschis de invitata noastră Corina Bacalu care a facilitat workshop-ul de gătit raw vegan, de Mihaela Bogza din partea partenerului nostru ma Cocotte, de Miruna Szilvasy – Preşedinte JCI Braşov 2013 şi de Codruţa Grosu – Business Director JCI Braşov 2013.
Timp de 2 ore, antreprenorii şi managerii care au participat, cu experienţă în varii domenii : management, advertising, servicii, turism, site-uri de petrol, au învăţat şi aplicat gătitul raw, împărtăşind în acelaşi timp know-how-ul acumulat în mediul de afaceri.
Sesiunea de networking de gătit raw vegan a fost inedită, interactivă. A fost creată o atmosferă relaxantă propice creativităţii necesare gătitului, iar participanţii au continuat discuţiile după workshop, la un pahar de vin care s-a potrivit perfect cu felul principal gătit: salată de sezon cu caju, migdale şi seminţe şi cu desertul: prăjitura cu ciocolată şi cocos.

În acest an, BNE-urile (evenimentele de fast networking) se vor desfasura o data la 3 luni, dorinţa noastră este să ajutam mediul de afaceri braşovean prin conectarea oamenilor de afaceri din Braşov si să ajutăm tinerii doritori să pornească o afacere sau să ocupe funcţii de conducere.
Multumim Corinei Bacalu şi Mihaelei Bogza pentru susţinere şi flexibilitate!
Multumim participanţilor ! Vă aşteptăm la urmatorul BNE marca JCI Braşov, cu noi surprize!

Galerie foto: FACEBOOK

Codruţa Grosu
Business Director 2013 JCI Brasov