Despre eveniment 

JCI Brașov are plăcerea de a vă invita la un eveniment inedit în orașul Brașov, un bal mascat venețian. Acesta va avea loc în data de 2 martie și va veni în întâmpinarea primăverii. În cadrul evenimentului vor avea loc diverse momente artistice, pregătite de artiști locali și din alte orașe din România. Vom avea parte de momente muzicale, de dans, de stand-up tocmai pentru a promova cultura artistică și talentele tinere din România.

Cum este un bal, va fi nevoie ca participanții să se prezinte în haine care se potrivesc acestei tematici, și anume într-o garderobă stilată, în costum și în rochii de seară. Pentru a vă înscrie la eveniment vă rugăm să apăsați următorul buton.

Tematica Evenimentului 

Tematica este cea de bal mascat venețian. Astfel fiecare participant trebuie să se prezinte cu o mască în compoziția garderobei. Măștile pot fi cumpărate, confecționate sau împrumutate.

Am ales această tematică tocmai pentru a putea oferi un eveniment mai puțin întâlnit în Brașov, un eveniment stilat și de bun gust. Programul artististic este adaptat pentru acest bal, muzica live este bine aleasă, glumele din cadrul programului de Stand-up sunt potrivite și programul muzical pentru seara de dans este în ton cu ceea ce va avea loc în seara de 2 martie.

Garderoba invitațiilor trebuie să fie în ton cu cele menționate mai sus și din acest motiv va fi necesară îmbrăcăminte de gală, stilată.

Ai nevoie de o mască? Comandă una de aici!

Programul Evenimentului 

Înscrierile se pot face apăsând următorul buton. Dacă doriți să aflați mai multe despre artiști vă rugăm să continuați să citiți.

Artiștii din cadrul evenimentului

Alexandra Fits

Alexandra Fits

Artist

Când muzica se întâlneşte cu poezia şi dramaturgia, cu talentul şi dăruirea, cu respectul pentru public şi căutarea interioară, atunci vorbim de Alexandra Fits. Fie că se află în faţa pianului sau a microfonului, apariţia sa pe scenă este totodată pasionantă şi inocentă, plină de forţă şi fragilă, folosind o paletă largă de contraste.
Alexandra (31 martie 1985, Alba Iulia) a început studiul pianului la vârsta de 4 ani, în familie. Pregătirea muzicală solidă o datorează mamei, Cezara Fiţ (profesoară de istoria muzicii, teorie și pian) şi tatălui, Iosif Fiţ (dirijor, compozitor, profesor de teorie şi solfegiu, armonie, dictat, contrapunct). În 2000 a devenit eleva renumitei profesoare Stela Drăgulin, sub îndrumarea căreia și-a completat studiile de licenţă şi masterat (2003-2010) la Facultatea de Muzică din cadrul Universităţii Transilvania din Braşov (unde actualmente este asistent universitar), şlefuindu-şi totodată talentul multilateral alături de personalități muzicale precum Daniel Goiți, Dana Borșan, Anca Parghel, Marie Atger (soprană – Franța), Cristina Soreanu (soprană și profesor la UTBv și UNMB).
Numeroaselor recitaluri, premii naţionale şi internaţionale, li se alătură concertele susţinute cu orchestrele filarmonice din Braşov, Botoşani, Arad, recitalul de pian solo din Sala Mică a Ateneului Român din Bucureşti (2000), turneele în străinătate (Austria, Cehia, Franţa), colaborarea cu Big Band-ul Radio, Deane’s Big Band şi cu artişti celebri precum Johnny Răducanu, Pedro Negrescu, Nathalie Fortin (Franța). Pe perioada studiilor universitare şi-a redescoperit pasiunea pentru chanson-ul francez. Realizându-şi propriile aranjamente, a început să susţină recitaluri în formula pian/voce, formulă în care a obținut premii importante la festivalurile francofone internaţionale din Bulgaria (2006), Turcia, Olanda, India (2007).
De când a câştigat premiul I la Soirée de la Chanson française din Split (Croaţia), în 2008, Alexandra a devenit o veritabilă ambasadoare a cântecului francez.  Asemănată lui Barbara (de către Georges Moustaki), fie că se află în faţa pianului sau doar a microfonului, ea este unul dintre acei artişti dăruiţi, care au nevoie permanentă să dăruiască. Anul 2011 i-a prilejuit colaborarea cu autor-compozitor- interpretul olandez Guido van de Meent. Din afinităţile lor artistice a rezultat un album în duo, bazat pe texte, muzică şi aranjamente proprii, o colecţie originală de 15 cântece în franceză pentru pian și voce, intitulat sugestiv Le passage secret (2013). Naturaleţea şi firescul cu care Alexandra îmbină muzica clasică cu chansonul francez, jazz-ul şi cântecul românesc, îi permit să îşi exprime plenar talentul neîngrădit.

Ruxandra Donțu

Ruxandra Donțu

Artist Pictor

Când vorbim despre culoare și expresivitate atât prin formă, cât și prin fond, gândul ne poartă la lucrările realizare de Ruxandra Donțu. Poveștile și trăirile sale sunt spuse cel mai adesea cu ajutorul penelului și al culorilor. Pentru ea, portretul este cea mai potrivită formă de exprimare, întrucât, stările personajelor nu sunt altceva decât oglindirea trăirilor sale.

Iubirea pentru artă, dar în special pentru pictură și desen rezidă în anii copilăriei când era mereu înconjurată de materiale de pictură și de albume ale marilor artiști, mama ei fiind adesea preocupată ca acestea să nu lipsească.

Mai târziu, pregătindu-se pentru admiterea la Facultatea de Arhitectură, se face remarcată ca având puternice înclinații artistice. Urmează apoi cursurile Școlii Populare de Artă, „Tiberiu Brediceanu” din Brașov, secțiile pictură și grafică sub îndrumarea profesorului Waldemar Marttis- Teutsch, nepotul renumitului artist româno-maghiar Janos Mattis- Teutsch, iar ulterior acestora se licențiază și în științe economice.

A avut de-a lungul timpului expoziții colective în cadrul Centrului Cultural Reduta din Brașov, a participat la diferite proiecte cu tematică istorică realizând conceptul artistic al acestora, a realizat lucrări în ulei și acryl, picturi murale, lucrări cu scop decorativ, a recondiționat și decorat piese de mobilier.

De asemenea, a participat în cadrul proiectului „Renașterea Cetății Rupea” organizat cu sprijinul Ministerului Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, în anul 2014, cu expoziția: „Pașii reabilitării Cetății Rupea”, având expuse 16 lucrări cu tematică medievală. În mai 2016, Iași, a participat la expoziția: „Salonul internațional de primăvară”, organizat în cadrul Bibliotecii Centrale Universitare „Mihai Eminescu”. În 2017, a participat la Salonul Național de Arte Vizuale din Botoșani, cu titlul expoziției: „Interferențe”.

Lucrările ei sunt apreciate atât în țară, cât și în străinătate, acestea ajungând în colecții private din Marea Britanie, Italia, Germania, Turcia, Israel și Canada.

În prezent, își desfășoară activitatea la studioul său din Brașov, Piața Enescu nr. 11, care găzduiește și un spațiu expozițional, a cărui inaugurare a avut loc în octombrie 2017 cu expoziția personală intitulată: „Club 27”. Artista  și-a propus prin această expoziție să surprindă personalități marcante din domeniul artistic care au murit la vârsta de 27 de ani, în același timp a dorit să încadreze acest eveniment în cadrul: „Noaptea Albă a Galeriilor” (NAG), unde s-a bucurat de aprecierea celor care i-au călcat pragul, Donțu Art Gallery fiind descris de către organizatori ca: „…o picătură de artă care vine să întâmpine setea de frumos a oamenilor deschiși.”

Stilul artistic abordat se remarcă în special prin reinterpretarea valorilor clasice într-o manieră ce reflectă spiritul contemporan, stil ce o ajută să capteze imediata realitate, în timp ce privitorul reușește să simtă mișcarea imprimată fiecărei tușe.

Teodor Ghiță

Teodor Ghiță

Actor

Teo este absolvent al Facultatii de Teatru din cadrul Universitatii Spiru Haret,
promotia 2010. A colaborat cu Teatrul Masca in spectacole de Commedia Dell’Arte, pantomima si teatru de strada, este membru fondator al trupei de improvizatie Obligó. A jucat in piese de
teatru precum Doisprezece oameni furiosi, Cui i-e frica de Virginia Wolf, Ceai, scrisori si mizilicuri si Demon Amour in teatrele din Satu Mare, Targu Mures, Targoviste si Bucuresti.
De asemenea a jucat in cateva scurtmetraje, printre care si Dealer, a carei premiera are loc anul acesta, documentarul Cazul Anca pe Tvr1, serialul Lectii de Viata pe Pro Tv, doua sezoane la iUmor pe Antena 1 si cateva reclame difuzate in tara si in afara tarii. Momentan joaca in trupa de teatru de improvizatie Improvizatorii, din Bucuresti.

Ana Dascălu

Ana Dascălu

Manager Kronfilm

Absolventă a Universitatii Nationale de Arta Teatrala si Cinematografie “I.L. Caragiale” Bucuresti, sectia “Regie de film si TV” și administrator al S.C. Kronfilm, Brașov.
Încă din primul an de facultate a inițiat și derulat proiecte atât în cadrul Facultății, cât și în mod individual. A semnat scenariul si regia pentru cinci scurtmetraje (fictiuni si documentare) si un mediu-metraj, “Dealer”, aflat in post-productie. Filmele au fost selectate la festivaluri internationale precum “Los Angeles Cinefest”, “Premios Latino”, Hollywood Screenings Film Festival, “Short Film Breaks”. Printre premiile din palmaresul ei se numara si “Best young director” din cadrul festivalului Short to the Point.

Alina Grecu

Alina Grecu

Artist

Ea este Alina. Aceasta s-a născut pe data de 30 august 1990, în Ploiești. A început studiile muzicale la Liceul de Artă Carmen Sylva din Ploiești, la clasa dlui. Prof. Liviu Săvuță. A participat la numeroase recitaluri, concursuri, olimpiade naționale și acum ne vom bucura de talentele ei la Balul Mascat Venețian.

Liviu Săvuță

Liviu Săvuță

Artist Instrumentist

Liviu este un artist instrumentist. Acesta s-a implicat în recitaluri muzicale alături de Filarmonica „Paul Constantinescu” Ploieşti. El a dorit să își împartă cunoștiințele și experiența cu tineretul din România și din acest motiv se implică în activități de predare.

Sabina Frunza

Sabina Frunza

Scenograf

E greu să poți discuta despre aceste două persoane de excepție în mod individual. Iulia și Sabina ori Sabina și Iulia, este modul de adresare al majorității celor care le cunosc. Rar le întâlnești separat, iar la muncă niciodată. Pentru că munca este liantul care le-a unit. Iulia studiază arhitectura, iar Sabina este studenta in cadrul Universitatii Naționale de Arte și amândouă s-au specializat în scenografie de film. Simț artistic bine șlefuit, creative, serioase dar în același timp de o bună dispoziție debordantă, convingătoare și foarte implicate în ceea ce fac. În același timp, puterea lor de muncă și rezistența la condiții extreme de lucru este una dintre cele mai mari calități. Atat Iulia cât și Sabina , colaborează cu echipa
Kronfilm încă din vremea studenției la UNATC. Au asigurat scenografia și au sprijinit filmările în toate proiectele. In plan personal, Sabina este un fotograf talentat, iar Iulia se ocupă de design
interior.

Iulia Pojar

Iulia Pojar

Scenograf

E greu să poți discuta despre aceste două persoane de excepție în mod individual. Iulia și Sabina ori Sabina și Iulia, este modul de adresare al majorității celor care le cunosc. Rar le întâlnești separat, iar la muncă niciodată. Pentru că munca este liantul care le-a unit. Iulia studiază arhitectura, iar Sabina este studenta in cadrul Universitatii Naționale de Arte și amândouă s-au specializat în scenografie de film. Simț artistic bine șlefuit, creative, serioase dar în același timp de o bună dispoziție debordantă, convingătoare și foarte implicate în ceea ce fac. În același timp, puterea lor de muncă și rezistența la condiții extreme de lucru este una dintre cele mai mari calități. Atat Iulia cât și Sabina , colaborează cu echipa
Kronfilm încă din vremea studenției la UNATC. Au asigurat scenografia și au sprijinit filmările în toate proiectele. In plan personal, Sabina este un fotograf talentat, iar Iulia se ocupă de design
interior.

Denisa Voicu

Denisa Voicu

Operator subtitrare

Denisa este absolventă a Facultății de Filologie din Brașov și colaboratoare a Kronfilm încă de la înființare. A participat în mod activ și a sustinut toate proiectele Kronfilm. Având pregătire consistentă în acest domeniu, se ocupă în principal de subtitrarea filmelor în limba engleză, pentru a fi înscrise în festivaluri internaționale. Calitatile care o recomandă în primul rând sunt, seriozitatea și puterea de muncă, dar putem adăuga, fără teama de a greși și sinceritatea, spiritul de echipă, precum și o mare capacitate de comunicare. Este un pion important al echipei și nu concepem derularea vreunui proiect fără implicarea Denisei.

Georgiana Dascălu

Georgiana Dascălu

Producător

A absolvit Facultatea de Filosofie a Universității din București.  În prezent
urmează un masterat la aceeași facultate, dar în același timp se implică în activitatea Kronfilm, în special în domeniul relațiilor cu partenerii. De asemenea, a asigurat buna desfasurarea a productiei proiectelor Kronfilm.Este nu doar un om din spatele camerei de filmat, ci și din afara platoului, dar de a carui implicare depinde întregul proiect. Este serioasă, tenace, implicată în tot ceea ce face și foarte responsabilă.

Radu Dascalu

Radu Dascalu

Producător, Manager locație

Este producator si manager de locatie in cadrul Kronfilm. Pe scurt, omul bun la toate, care mereu gaseste solutii. Nu se da in laturi de la nicio provocare, niciodata nu oboseste si niciodata nu spune ca nu se poate. Mereu gaseste resursele necesare pentru a finalize cu succes un proiect. Este membru in echipa Kronfilm inca de la inceput, prin urmare a participat la toate proiectele firmei (filme, clipuri de prezentare, evenimente), iar pasiunea pentru film, l-a determinat sa continue pe acest drum.

Alex Mitan

Alex Mitan

Fotograf, Operator Video

Este unul dintre acei studenți care nu se mulțumește doar cu participarea la
cursuri. Urmează Facultatea de sociologie și comunicare, a Universitații Transilvania din Brasov, dar are și o mare pasiune pentru fotografie și film. Spirit voluntar, implicat în tot felul de proiecte, jovial, creativ și foarte serios, pasiunea lui pentru artele vizuale l-a adus aproape de echipa Kronfilm, unde a participat la o serie de proiecte.

Lavinia Bordea

Lavinia Bordea

Fotograf

Lavinia, o tanără care a dorit să facă mai mult pentru dezvoltarea ei. Pe langă faptul că este absolventă a Facultătii de Științe Economice și Administrarea Afacerilor, această a cochetat și cu voluntariatul, fiind parte din AIESEC Brașov. Ceea ce ia oferit oportunităti precum, a călători, a ajută tinerii din Egipt să își dezvolte limbă engleză, dar și să își dezvolte pasiunea ei pentru fotografie spre un alt nivel. Dorim să menționam că ea a început să indrăgească această pasiune de la începuturile adolescenței. Această începând cu fotografia culinara, ceea ce am aflat că este o altă mare pasiune. Gătitul și fotografia, o combinație, unii ar spune periculoasă pentru gurmanzi. Dar Lavinia este o sportive inrăita, vara aceasta colindănd natura în lung și-n lat. Este o tanără care susține ideea de freelancing, își desfăsoară activitatea de pe leptoptul ei. În acest moment lucrează la câteva proiecte în această nouă industrie în expasiune a scrierii de articole și mai exact blogging. O mare de pasiuni frumos așezate, care tind spre o frumoasă dezvoltare a acestei tinere.

Lorena Lalu

Lorena Lalu

Artist

Ea este Lorena Lalu, are frumoasa varstă de 22 de ani și cântă de când se știe! Sunt multe lucruri de spus despre ea însă ceea ce contează cu adevărat este faptul că iubește muzica! Pune cu adevărat suflet în interpretările sale și speră să vă placă ceea ce vă va prezenta!

Evenimentul va avea loc vineri, 2 martie 2018, la Hotel Kronwell. Ora la care va începe evenimentul este ora 21:00. Vă rugăm să prezentați biletul la intrare. Evenimentul se va încheia la ora 03:00. Echipa JCI Brașov alături de partenerii săi de organizare vă așteaptă cu drag la acest eveniment. Pentru a participa la eveniment, vă rugăm să vă înscrieți prin formularul de mai jos, după care veți fi contactat(ă) de o persoană din echipa de organizare. Pentru a afla mai mai multe noutăți despre eveniment, ne puteți urmări pe pagina oficială de Facebook JCI Brașov

Ai nevoie de o mască? Comandă una de aici!

Formular de înscriere

6 + 7 =

Parteneri Eveniment