Iniţiat în 2010 de către Claudiu Gămulescu, proiectul Biblioteca JCI Braşov are ca scop strângerea unei colecţii cât mai mari de cărţi actuale despre Management, Marketing, Leadership, Comunicare, etc. care să ajute tinerii antreprenori şi specialişti în devenire în dezvoltarea lor profesională şi personală.

Anul acesta proiectul prinde şi mai mult contur o dată cu implicarea colegilor de la JCI Copenhaga, care au început o campanie de strângere de cărţi pentru a le dona JCI Braşov. JCI Copenhaga a transformat această acţiune într-un eveniment oficial, care va avea loc pe 7 august 2012, o dată cu vizita preşedintelui JCI mondial Bertolt Daems la Copenhaga (www.facebook.com/events/305353249561455/). Cărţile adunate sunt în limba engleză, recent publicate şi se adresează studenţilor şi tinerilor care se pregătesc pentru anumite domenii de activitate. Pe lângă acestea, JCI Braşov va mai primi şi o serie de cărţi pentru copii, pe care mai apoi le va direcţiona către casele de copii din Braşov şi din împrejurimi.

Toţi cei care vor să susţină proiectul JCI Braşov şi să contribuie la dezvolatarea tinerilor antreprenori prin donaţii de cărţi, sunt rugaţi să contacteze: office[at]jci-brasov.ro.