Joi, 25 aprilie, începând cu orele 18, a avut loc cea de-a șasea întâlnire a clubului de public speaking „Discuții. Discursuri. Dezbateri” organizat sub egida JCI Brașov.

Seara a început cu jumatate de oră de networking, astfel că la 18.30 am avut plăcerea să ascultăm câteva vorbe despre istoria JCI în lume dar şi detalii despre evenimentele importante ale anului ce vor avea loc la nivel internaţional, livrate de Miruna, preşedintele JCI Braşov pe 2013. Mai apoi am discutat despre regulile de concurs şi facilitatorul întâlnirilor, Roxana Cârceag ne-a prezentat baloturile de evaluare, dupa care am dat drumul concursului!

Toţi participanţi la întâlnire au fost premiaţi cu ciocolată, plus două premii speciale pentru curajoşi participanţi la concurs şi anume Locul I câstigat de Laurenţiu Petre cu discursul “Eşti cea mai importantă persoană din viaţa ta” şi Locul II câstigat de Nina Pleşcan cu discursul “Înfruntă-ţi temerile!”.

Felicitări concurenţilor si mulţumim participanţilor pentru timpul pe care aleg să îl petrecă alături de noi.

Nu uitaţi că, animat atât de oameni cu experiență în domeniu, cât și de nume noi, dornice de a lucra constant la dezvoltarea lor personală, clubul “Discuții. Discursuri. Dezbateri” este locul ideal în care vă puteți îmbunătăți abilitățile de vorbit în public și puteți învăța să vă gestionati temerile și emoțiile.