Gabriel Comoraşu, Vicepreşedinte Creştere şi Dezvoltare JCI România, a fost şi el prezent şi a deschis seara adresând membrilor JCI Braşov câteva cuvinte despre JCI România, despre misiunea şi planurile organizaţiei. Comoraşu şi-a exprimat bucuria de a fi prezent la Adunarea Generală, dar şi de a fi martor la dezvoltarea organizaţiei de la Braşov.

1

3

4

5

Fiecare candidat şi-a expus planul pentru 2011 şi aşa s-a anunţat un an plin de activităţi: începerea unor proiecte noi (înfiinţarea unei librării de cărţi de afaceri, organizarea la Braşov a Academiei de Training JCI, programe de mentoring pentru studenţi şi antreprenori la început de carieră), dar şi continuarea celor deja iniţiate (grupurile de debate şi public speaking, Business Networking Event).

Nu vor fi lăsate la o parte nici proiectele internaţionale: JCI Braşov va participa la conferinţa europeană de la Tarragona (Spania) şi la cea mondială de la Bruxelles (Belgia), şi va realiza înfrăţiri cu organizaţii similare din Franţa, Germania sau Austria.

 

Astfel membrii au ascultat şi apoi au decis: în funcţia de Preşedinte a fost ales Ionuţ Ţaţa, iar vicepreşedinţi ai organizaţiei vor fi: Sorin Peligrad – Vicepreşedinte Executiv, Anamaria Loghin – Vicepreşedinte Afaceri, Claudiu Gămulescu – Vicepreşedinte Internaţional,Loredana Tomeş – Vicepreşedinte Comunicare, Sorin Striblea – Vicepreşedinte Social,Laura Manea – Vicepreşedinte Membri. Adrian Ţeposu a fost numit în funcţia de Trezorier.

Seara s-a încheiat cu un coktail în cadrul căruia membrii şi invitaţii au sărbătorit noul board şi viitoarele proiecte.