Miercuri, 2 februarie 2011, ora 16:00, la librăria Okian, JCI Braşov a organizat primul eveniment din cadrul proiectului „Serile JCI”: conferinţa susţinută de Daniel Bichiş, „Fii propriul tău coach!”.

Evenimentul a fost deschis de către Sorin Peligrad, Vicepreşedinte Executiv al JCI Braşov, care a rostit căteva cuvinte despre organizaţie, proiectele trecute şi planurile de viitor, apoi a făcut o scurtă prezentare a invitatului serii.

Daniel Bichiş, cu o experienţă de peste 10 ani în coaching la nivel individual, de familie, echipă şi organizaţie, a prezentat tema conferinţei sub forma unui workshop experienţial, participanţii fiind încurajaţi să socializeze, câte 2, la fiecare dintre etapele prezentării. Vorbitorul şi-a construit expunerea pe baza diferenţierii dintre „jocul exterior” – care face referire la aspectele comportamentale şi la relaţia cu mediul înconjurător, şi „jocul interior” – adică aspectele mentale şi emoţionale legate de orice activitate întreprinsă. Astfel, pentru optimizarea vieţii personale este foarte important „jocul interior”, esenţa acestuia fiind reprezentată de folosirea minţii în armonie cu corpul pentru a obţine performanţe deosebite.

Prin expuneri teoretice şi exemplificări concrete, Daniel Bichiş a vorbit despre eliberarea de limitări şi depăşirea situaţiilor personale cu ajutorul instrumentelor de auto-coaching. Invitatul a încheiat cu enumerarea benficiilor personale în urma abordării unor astfel de instrumente, lăsând loc de introspecţie pentru fiecare dintre cei prezenţi.

Toţi cei peste 40 de participanţi s-au implicat activ în prezentarea lui Daniel Bichiş iar dorinţa de a-l mai auzi vorbind şi despre alte teme a fost unanimă.

  • dsci0002
  • dsci0003
  • dsci0021
  • dsci0025