Hr Society – platforma profeşionistilor în Resurse Umane, în organizarea JCI Braşov şi Lugera & Makler, vă invită la o nouă întâlnire, având ca tematica principală: Eficacitatea şi impactul utilizării instrumentelor de evaluare în luarea cât mai corectă a deciziilor în ceea ce priveşte capitalul uman.

Întâlnirea va avea loc în data de 21 Martie 2013, începând cu ora 17:30, în sala de conferinţe din cadul Braşov Business Park, Str. Ionescu Crum, nr. 1, Braşov.

Pentru aceste eveniment o avem invitată pe Mihaela Damian, care va susţine o scurtă prezentare aferentă tematicii alese precum şi câteva studii de caz. Mihaela Damian are peste 10 ani de experienţa în Executive Search şi Human Capital Solutions şi a condus în ultimii 6 ani două companii multinaţionale specializate în aceste domenii.

Cu peste 300 de proiecte încheiate cu succes pentru poziţii de top şi middle management, în domenii de activitate cum ar fi FMCG, Industrii Producatoare şi Prelucratoare, Servicii Financiare şi Profesionale, Industria Farmaceutică şi Servicii Medicale, Energie, Mihaela pune la dispoziţia clienţilor săi o expertiză definitorie pentru reusita unor proiecte de o asemenea anvergură.

Începand cu 2002, Mihaela a condus, ca Project Manager, numeroase proiecte în zona de HCS, în arii cu impact organizaţional definitoriu : Audituri de Organizaţie din perspective HR, Centre de Evaluare şi Dezvoltare pentru identificarea talentelor şi al potentialului de dezvoltare o serie de proiecte de succes în Consiliere pentru Tranziţie în Carieră, Coaching cu NLP.

Mihaela este licenţiată în Comerţ Internaţional, în cadrul ASE Bucureşti şi are în portofoliu mai multe acreditări internaţionale în consultanţă de business (University of Washington), în metodologii de evaluare pe bază de competenţe (A&DC),  în testări psihometrice (Saville Consulting, Facet5, Thomas DISC) şi în coaching cu NLP.

Agenda evenimentului:

  • 17:30-18:00 – Primirea participanţilor şi networking;
  • 18:00-18:20 – Cuvânt deschidere: reprezentanţi JCI Brasov şi Lugera & Makler;
  • 18:20-19:45 – Prezentare Mihaela Damian;
  • 19:45-20:30 – Discuţii libere şi networking.

La acest eveniment sunt invitaţi să participe profesionişti din domeniul Resurselor Umane din companiile braşovene, reprezentanţi ai unor agenţii de recrutare-plasare a forţei de muncă, ONG-uri, antreprenori, etc.

Taxa de participare la eveniment: 30 Ron.

Pentru înscrieri vă rugăm să folosiţi acest formular.