WORKSHOP DE DICTIE 

cu Andrei Țigănaș

Despre Workshop

Tocmai pentru că vrem să vorbeşti clar și convingător ţi-am pregătit un workshop special de dicție, voce și respirații cu Andrei Tiganas.
Andrei va face exerciții practice care te vor ajuta să-ți controlezi vocea mai bine și să ai la degetul mic felul în care rostești cuvintele.
Atelierul e recomandat atât pentru cei care vorbesc în public cât și pentru cei care vor să convingă mai bine în conversațiile 1 la 1 pentru că vocea ta vinde.

Despre Speaker

Andrei Țigănaș este autor și coach.

Are peste 12 ani de experiență în comunicare, e pasionat de voiceovering, iar misiunea lui este să ajute oamenii să vorbească bine și convingător.

A lucrat o perioadă ca jurnalist de radio, presă scrisă şi TV iar ulterior a “virat” spre industria de advertising. Are practic 12 ani de experiență în mass-media, publicitate, training și coaching.

A creat primul program online din România care dezvoltă competențe în cele mai importante arii ale vorbirii: dicție, voce, ritm, volum, respirații și intonație. Este primul program online de învățare și coaching din România care li se adresează managerilor, oamenilor de vânzări,tinerilor antreprenori și tuturor celor care vor să transmită profesionalism prin felul în care vorbesc.

DETALII EVENIMENT

Data

09 noiembrie 2017

}

Ora

19:30

Locatie

Centrul Cultural Reduta 

Strada Apollonia Hirscher 8, Brașov 500025

PARTENERI