Dragi colegi,

Sub denumirea JCI Braşov – Open Days organizăm o nouă întâlnire deschisă şi prietenească cu voi, membrii acestei comunităţi, dar şi cu prietenii voştri care doresc să se implice în organizarea evenimentelor şi implementarea proiectelor JCI.

Vor participa persoane implicate în conducerea JCI Braşov, în proiectele şi evenimentele de până acum. Vei primi informaţii despre istoria JCI, despre membrii actuali, despre modalităţile de implicare în echipa noastră, precum şi despre Adunarea Generală în cadrul căreia va fi prezent la Braşov un fost preşedinte mondial al JCI în anul 2008 Graham Hanlon

JCI oferă o mare oportunitate de leadership, networking şi dezvoltare, dar şi de a întâlni oameni ca tine, de a te distra şi de a comunica. Vino la JCI Braşov – Open Days să facem schimb de idei, să ne informăm reciproc despre ce dorim şi ce putem face, despre ce am vrea să fie JCI pentru fiecare dintre noi. Invită la acest eveniment şi prietenii tăi cu vârsta între 18-40 de ani, care doresc să se implice activ în viaţa comunităţii.

Întâlnirea va avea loc în data de 12 noiembrie 2011, la librăria Okian, între orele 10-13.

Te rugăm să te inscrii din timp, deoarece capacitatea sălii este de maxim 40 de persoane.

Contact:

Sorin Peligrad & Laura Manea

JCI Braşov focus-team

0730.830.760 & 0727.317.576

Contact: http://www.jci-brasov.ro/contact.htm

Site: www.jci-brasov.ro