Bucureşti, 16 noiembrie 2011. Junior Chamber International România (JCI), www.jci.ro, filiala naţională a uneia dintre cele mai mari federaţii internaţionale a tinerilor antreprenori, anunţă continuarea înscrierilor la cea de a doua ediţie a Academiei de Leadership (http://leadershipacademy.jci.ro/), care va avea loc perioada 25-27 noiembrie 2011 la Sărata Monteoru în Judeţul Buzău.

Principalele teme ale Academiei de Leadership din acest an sunt dezbaterea şi vorbirea în public şi se adresează tinerilor profesionişti şi antreprenorilor aflaţi la început de drum.

Invitaţii speciali la Academia de Leadership sunt Filipe Carrera, trainer, speaker în peste 40 de ţări şi multiplu deţinător al titlului de Most Outstanding Trainer oferit de JCI la nivel internaţional şi European şi Graham Hanlon, fost preşedinte mondial al Junior Chamber International, activ pe poziţii de conducere în JCI de peste 20 de ani, arbitru şi instructor în cadrul Campionatului European şi Mondial de Dezbateri, organizat de JCI.

Alături de cei doi învitaţi speciali, Laura Taşchină, preşedinte local al JCI Iaşi, antreprenor şi specialist în resurse umane, va susţine un training despre leadership şi valorile liderilor JCI.

”Am înfiinţat Academia de Leadership a JCI România în acest an, cu scopul de a dezvolta noua generaţie de lideri care vor prelua iniţiativele naţionale şi locale ale organizaţiei noastre. După o primă ediţie de mare succes în martie 2011, iată că avem onoarea de a găzdui o continuare a acesteia, prin participarea unor traineri de excepţie care vor pune accent nu numai pe componenta de leadership, ci şi pe dezvoltarea abilităţilor de debate şi public speaking atât de necesare în acest context”, declară Mihaela Liliana Stroe, Preşedintele naţional JCI România 2011.

Timp de două zile, cincizeci de viitori lideri vor fi antrenaţi pe teme de Public Speaking şi Debate de doi dintre cei mai valoroşi traineri ai JCI Internaţional şi vor fi introduşi în aspecte de leadership cu aplicabilitate directă în afaceri şi în viaţa personală.

”Pentru un 2012 care se anunţă plin de provocări, într-o Uniune Europeana care trebuie să se reinventeze, JCI România pregăteşte o generaţie de leaderi capabili să îşi asume soluţii. De ce dezbateri? Viziunea are nevoie de o vedere de ansamblu. Un lider cu experienţă și competenţe în dezbateri poate cântări argumente, poate să construiască cazuri şi să lupte raţional pentru ideile sale”, adaugă Av. Mihai Russu, Project Manager JCI Leadership Academy şi Preşedinte JCI Bucureşti.

Înscrierile la Academia Leadership JCI sunt pe final, pentru detalii, vă rugăm să accesaţi:

Programul JCI Academy: http://leadershipacademy.jci.ro/program

Înscrieri: http://leadershipacademy.jci.ro/inscrie-te

 

Contact:

Mara Gojgar

Director de comunicare

JCI România

mara.gojgar[at]gmail.com

0743 145 588