GECAD şi JCI Braşov aduc proiectul Jurnal de Antreprenor la Braşov. În cadrul acestui proiect, Radu Georgescu, antreprenor în serie şi investitor, Chairman al GECAD Group, va fi prezent marţi, 15 noiembrie 2011, în Braşov, la Publick, str. Republicii, nr. 1, ora 15:00, la o întâlnire cu antreprenorii si companiile IT (software, web tech, mobile tech, eCommerce, etc.).

Proiectul se desfăşoară sub forma unor întâlniri periodice cu elevii ce urmează cursuri cu profil real (informatică, matematică-informatică) în cadrul unor licee de prestigiu din âară, urmate de întâlniri informale cu antreprenori şi companii locale, activi ăn industria de software şi a tehnologiilor web. Jurnal de Antreprenor a debutat în septembrie anul curent la Iaşi şi Timişoara şi urmăreşte să stimuleze spiritul antreprenorial în licee şi în comunitatea de business locală.

Printre temele de discuţie se numără:

  • THINK BIG – din România în Silicon Valley;
  • Local, naţional, regional sau global? Cu ce mindset porneşti la drum?
  • Cu cine (echipă, investitori) şi în ce ordine?
  • Cât de important este CEO-ul? Dar Board-ul?
  • Cum cauţi finanţare şi de la cine? Când faci exit?
  • Care sunt diferenţele culturale în business între Europa/România şi SUA?
  • Unde poţi eşua şi cum revii în demersul tău?

Accesul la această întâlnire este gratuit, dar pe bază de confirmare. Vă puteţi rezerva un loc la adresa de e-mail ionut.tata[at]jci-brasov.ro, Ionuţ Ţaţa, Preşedinte 2011 JCI Braşov.

 

Despre GECAD Group

Prima companie GECAD a fost fondată în 1992 de către Radu Georgescu, ca dezvoltator de software pe platforma CAD. În timp GECAD s-a orientat de la producere de software pentru proiectare asostată către securitate IT, lăsând pe piaţă, în 1994, prima versiune a tehnologiei RAV Antivirus. În 2003, pe când RAV era distribuit în peste 60 de ţări şi proteja peste 10 milioane de utilizatori la nivel mondial, tehnologia a fost achiziţionată de Microsoft. După vânzarea RAV către Microsoft şi pe baza aceloraşi valori, GECAD a început în 2003 să investească în dezvoltarea altor afaceri software cu oiectivul de a furniza clienţilor di întreaga lume soluţii IT inovatoare şi de încredere. În 2010, una dintre companiile din portofoliul său de investişii, ePayment, a fost achiziţionată de către grupul media înternaţional Naspers, prin intermediul MIH Allegro.

GECAD Group deţine, în prezent, investiţiile în Avangate, Axigen, Phoenix, GECAD NET, Otomed Medical Center, ePayment (minoritar) şi ROL.ro (minoritar). Pentru mai multe informaţii, accesaţi http://www.gecad.com/.

 

Contact:

Iuliana Butuc-Cerchez

Corporate Affairs Officer

iuliana.cerchez[at]gecad.com