Business Networking Event (BNE) oferă oricărui tânăr profesionist şansa de a-şi face, într-un timp record, contacte noi şi de a-şi prezenta,  într-un cadru organizat, afacerea şi proiectele de afaceri din diferite domenii. La BNE vor participa aproximativ 30 de tineri profesionişti, antreprenori şi manageri din Braşov cu vârste cuprinse între 25 şi 40 de ani, activi în domenii de activitate şi pozitii ierarhice diverse. Dacă vrei să participi, completeaza formularul  de înscriere şi vino cu cel puţin 30 de cărţi de vizită pentru a beneficia la maxim de oportunităţile oferite de acest eveniment. Participarea la această ediţie este gratuită, dar condiţionată de înscrierea prealabilă.

Junior Chamber International este o organizaţie de tineri lideri, antreprenori şi profesionişti ce numără 200.000 de membri în 100 de ţări. Ca membri JCI urmărim să creăm schimbări pozitive şi durabile în societate, dezvoltându-ne pe noi şi lumea din jurul nostru. Junior Chamber International Braşov face parte din JCI România şi este parte din reţeaua mondiala JCI, oferind tinerilor din oraşul nostru oportunitatea de a-şi dezvolta aptitudinile în următoarele 4 arii fundamentale: business, comunitate, dezvoltare personală şi internaţionalism.

În cadrul evenimentului vei putea cunoaste mai bine organizaţia noastră şi te vei putea decide asupra opţiunii de a deveni membru JCI.

Te provocăm să participi la evenimentele JCI şi să te bucuri de beneficiile reţelei noastre!

Persoană de contact:
Ionuţ Ţaţa
Tel: 0722 52 66 97