Prima întâlnire HR Society din 2013, a avut loc joi, 21 martie în cadrul centrului de afaceri: Braşov Bussines Park (Str. Ionescu Crum nr. 1, Braşov).  Tema abordată a fost Talent Management –  eficacitatea şi impactul utilizării instrumentelor de evaluare în luarea cât mai corectă a deciziilor în ceea ce priveşte capitalul uman.

Evenimentul a fost deschis de reprezentantul partenerului nostru Lugera România, Dan Kulcsar, PR & Business Development Manager şi Miruna Szilvasy, Preşedinte JCI Braşov 2013. Ulterior discuţia a fost condusă de Mihaela Damian Managing Partner al Saga HR Advisory Bucureşti. În cadrul întâlnirii Mihaela a prezentat concepte de bază ale Talent Managementului şi 2 studii de caz, din domenii de activitate total opuse – petrolier şi  farmaceutic. Studiile de caz ne-au permis să avem o oglindă mult mai clară a rezultatelor pe care le poate avea o evaluare a talentelor.

La această întâlnire au participat profesionişti din domeniul Resurselor Umane din companiile braşovene, reprezentanţi ai unor agenţii de recrutare-plasare a forţei de muncă, ONG-uri şi antreprenori.

Având în vedere faptul că în ultimii ani întâlnirile HR Society Braşov au avut un impact pozitiv pe piaţa braşoveană, am decis  să extindem acest proiect la nivel naţional, astfel încât în fiecare mare oraş din România să se creeze o astfel de platformă a profesioniştilor de Resurse Umane. Pe piaţa braşoveană întâlnirile HR Society au reuşit să pună faţă în faţă mediul privat cu cel al instituţiilor de stat dar şi cu mediul universitar.

În acest an, întâlnirile de la Braşov se vor desfaşura sub forma de workshop-uri, o dată la 2 luni iar dorinţa noastră este de a putea pune în discuţie tematicile sugerate de colegii noştri precum şi de a avea invitaţi recomandaţi de aceştia.

Poze eveniment: aici